Over ons

Deskundige medewerkersHet projectmatig bekleden van zitmeubelen. Daar zijn we sinds 1968 in gespecialiseerd. Of dat nu gaat om meubels in kantoren, zorginstellingen, treinen, trams, bussen, vliegtuig of cruiseschip of openbare gebouwen: wij doen het allemaal. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor ambachtelijk stoffeerwerk. We hebben namelijk een enthousiast en gepassioneerd team dat de hoogste kwaliteit nastreeft. Of dat nu gaat om een bureaustoel, bank of compleet treinstel. We leveren kwaliteit op alle projecten zowel binnen als buiten Nederland.

MagazijnWe hebben onze werkplaatsen specifiek ingericht zodat we grote, maar ook kleine opdrachten kunnen verwerken. Voor complete metamorfoses werken we samen met gecertificeerde meubelmakers. Op die manier realiseren we de levertijd en waarborgen we klanttevredenheid. We luisteren daarbij goed naar de wensen van de klant. Omdat we plat georganiseerd en flexibel zijn, veel ervaring hebben en enkel met betrokken en deskundige medewerkers werken kunnen we met elke situatie of aanvraag uit de voeten. We werken daarbij met een kwaliteitssysteem conform de ISO-‚Äźnorm waarin we gecertificeerd zijn (ISO 9001:2008).

Wij beschikken daarnaast over een distributiecentrum waardoor we de taak van magazijnbeheerder en logistiekverlener van opdrachtgevers over kunnen nemen.

Lees meer over onze diensten

Copyright © 2024 BMS Projectstoffering | Webdesign: mediatijgers.nl | Inloggen